Julkkikset

Niklas Hagman hänen ja Piritta-vaimonsa eroprosessista: ”Asumme yhä yhdessä ja kaikki on vielä mahdollista”

Ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman ei vielä tiedä, mikä hänen ja Piritta Hagmanin avioliiton tulevaisuus on. Vaikka erohakemus on jätetty, Niklas ei ole menettänyt toivoaan. – Katsotaan nyt, mitä tässä tapahtuu, Niklas sanoo.
15.6.2018 Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Hannu Lindroos/Otavamedia

Ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, 38, ja hänen mallivaimonsa Piritta Hagman, 38, jättivät maaliskuun alussa yhdessä avioerohakemuksen. Niklaksen mukaan 12 vuotta naimisissa olleen parin tilanne ei kuitenkaan ole vielä selvä.

– Katsotaan nyt, mitä tässä tapahtuu. Kaikki on vielä mahdollista. Moni asia on kasaantunut, ja niiden eteen tehdään parhaillaan töitä. Niin pitkälle ei ole tarvinnut mennä, että esimerkiksi lastenhoitoa olisi pitänyt alkaa järjestellä uudelleen. Asumme yhä saman katon alla ja arki rullaa hyvin, Niklas kertoi Kummit Padel -hyväntekeväisyysturnauksessa Hernesaaressa.

”Olen joutunut tsemppaamaan paljon”

Niklas lopetti ammattilaisuransa reilu vuosi sitten, ja hänen elämänsä on hakenut sen jälkeen suuntaansa. Ex-urheilija myöntää, että hyppy tarkoin aikataulutetusta ja kurinalaisesta urheilijaelämästä vapaampaan arkeen on ollut suuri muutos.

– Onhan tämä iso elämänmuutos ja vaatii vielä totuttelua. Olen jonkinlaisessa välimaastossa tai tyhjiössä. Välillä on kieltämättä vaikeaa, ja olen joutunut tsemppaamaan paljon ja ottamaan itseäni niskasta kiinni. Onneksi olen sen verran onnekkaassa asemassa, että pystyn hetken katselemaan ja pohdiskelemaan, mitä alkaisin seuraavaksi tehdä. Elämää on vielä paljon edessä, ja tämä on vain yhden aikakauden loppu, Niklas pohtii.

Kasautuneita paineita

Niklaksella on joitakin ajatuksia tulevaisuutensa varalle, mutta mitään täydellisen osuvaa ei ole vielä sattunut kohdalle.

– Kun lähden johonkin mukaan, haluan olla siinä 110-prosenttisesti mukana. Ehkä se on kasannut vähän paineitakin. Kynnys aloittaa on aika korkea.

Lisääntyneen vapaa-ajan myötä Niklas on voinut myös tehdä sellaisia asioita, jotka eivät olleet ennen mahdollisia.

– Lasten kanssa on saanut viettää enemmän aikaa.  Vihdoin olen myös pystynyt pitämään mökistämme vähän parempaa huolta. Olen ostanut varmaan jokaisen työkalun, mikä mökillä voi tulla tarpeeseen, ja maalannut mökin seinät uuteen uskoon. Nyt olen pystynyt ympärivuotisesti osallistumaan enemmän kaikkeen, Niklas sanoo.

Lue myös

Suosittelemme