Hannes Hyvönen
Julkkikset

Uusi Selviytyjät Suomi -tähti palasi viidakosta: Kosi heti rakastaan!

Ex-jääkiekkoilija ja Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu Hannes Hyvönen aikoo astella kolmatta kertaa alttarille! Neljän lapsen isä kosi fitness-tähtenä tunnettua tyttöystäväänsä Netta Suikkasta heti kuvauksista palattuaan.
Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: Pekka Mustonen/Otavamedia

Selviytyjät Suomi -ohjelman uudella tuotantokaudella mukana oleva entinen jääkiekkoilija ja Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu Hannes Hyvönen palasi viime viikolla ohjelman kuvauksista.

Viidakossa vietetty aika oli mitä ilmeisemmin saanut Hanneksen miettimään myös rakkauselämäänsä, sillä pian kotiinpaluunsa jälkeen hän julkaisi Instagramissa kihlausuutisen rakkaansa, fitness-tähti Netta Suikkasen kanssa.

”Tää nainen on mun unelma niin polvistuin ja kysyin…. She said ’YES’,” Hannes kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuvassa näkyy hymyilevä pariskunta ja Netan vasemmassa nimettömässä oleva näyttävä sormus.

”Sanat ei riitä kuvailemaan tätä miestä tai sitä mitä hän saa mut tuntemaan. Joten – miljoona kertaa tahdon!!”, kuvailee Netta tuntemuksiaan omalla Instagram-tilillään, jossa hän on julkaissut saman kuvan.

Netta ja Hannes asuvat yhdessä ja heillä on toukokuussa saatu koiranpentu, ranskanbuldoggi nimeltä Taisto.

Viidakkomies selvisi kotiin ❤️ #reunited #myboys

A post shared by Netta Suikkanen (@nettasuikkanen) on

Hanneksen ja Martina Aitolehden romanssista huhuttiin viime kesänä

Nykyisin personal trainerina työskentelevä Hannes ”Hurja” Hyvönen on tuttu myös Gladiaattoreista. Jääkiekkouransa hän lopetti vuonna 2012 pelattuaan useissa eri seuroissa muun muassa SM-liigassa, NHL:ssä ja KHL:ssä. Hän voitti myös MM-pronssia Leijonissa vuonna 2008.

42-vuotias Hyvönen on ollut aiemmin kahdesti naimisissa ja hänellä on neljä lasta.

Viime kesänä Hannes yhdistettiin myös Gladiaattoreissa kisanneeseen Martina Aitolehteen. Syksyllä Hannes kuitenkin julkisti blogissaan suhteensa Nettaan.

Netta työskentelee myös liikunta-alalla ja on kilpaillut bikini fitness -kisoissa.

Kuukausi viidakossa

Selviytyjät kuvattiin Caramoanin saaristossa Filippiineillä. Kuvaukset alkoivat huhtikuun lopulla ja kestivät noin kuukauden.

Viime viikolla julkaisemassaan kuvassa Hannes loikoilee veneellä auringossa ja kirjoittaa kuvatekstissä: ”Onpa mahtavaa palata arkeen tän huikean seikkailun ja kokemuksen jälkeen.”

Hanneksen lisäksi Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kilpailevat ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, fitness-urheilija Eevi Teittinen, tosi-tv-tähti Sauli Koskinen, ex-missi Lola Odusoga, somepersoona ja radiojuontaja Veronica Verho, laulaja Virpi Kätkä, kulttuuripersoona Wallu Valpio, painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asell, vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä, jääkiekkomaalivahti Noora Räty, rock-artisti Olli Herman, huippumalli Vilma Bergenheim, muusikko Kim Herold, tubettaja Miska Haakana ja aerobicin maailmanmestari Tuuli Matinsalo.

Ohjelma nähdään televisiossa keväällä 2019.

X