William ja Catherine ovat aina olleet toistensa tukipilarit.
Kuninkaalliset

Catherinella ja Williamilla on edessään muutosten vuodet – uusi arvonimi teki prinssistä satumaisen rikkaan

Yli 20 vuotta yhtä pitäneet William ja Catherine ovat nyt Walesin prinssi ja prinsessa. Kunniakas arvonimi tuo mukanaan uusia haasteita.
Teksti: Mirva Saukkola Kuvat: Getty Images ja MVPhotos

Kun kuningas Charles III nousi Ison-Britannian valtaistuimelle äitinsä Elisabet II:n menehdyttyä, siirtyi Walesin prinssin arvonimi samalla hänen vanhimmalle pojalleen, seuraavalle kruununperijälle eli prinssi Williamille, 40. Samalla tämän puolisosta Catherinesta, 40, tuli Walesin prinsessa. Cambridgen herttuaparin titteli muuttui samalla Cornwallin herttuapariksi.

Pariskunta siirtyi uuteen rooliinsa ilman sen kummempia juhlallisuuksia eli toisin sanottuna yhtä ylvästä tilaisuutta kuin prinssi Charlesille vuonna 1969 ei olla järjestämässä. Sen sijaan William ja Catherine ovat ilmoittaneet haluavansa saavuttaa walesilaisten arvostuksen ja luottamuksen, ja siksi he aikovat vierailla alueella entistä tiuhempaan.

Tämän vuoden joulukortissaan Walesin prinssipari perheineen toi iloiset terveiset rakastamastaan ulkoilmaelämästä. Tämän vuoden joulukortissaan Walesin prinssipari perheineen toi iloiset terveiset rakastamastaan ulkoilmaelämästä. Kuva: .

Tilaa Anna ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Anna Kirjaudu

X