Mainos Kilpailut

Osallistu Marabou Premium -kilpailuun: Voita paketti suklaauutuuksia sekä upea rannekoru!

Vastaa kyselyyn ja voita ihana palkinto omaan Premium-hetkeesi.
14.9.2017 Teksti: Yhteistyössä Marabou Premium.

Meri vetoaa voimallaan ja kauneudellaan vuodenajasta riippumatta! Marabou Premiumin tumma merisuolaa sisältävä luomusuklaauutuus tekee hyvää keholle ja mielelle – luontoa unohtamatta. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus voittaa ympäristöä ja mieltä hellivä tuotepaketti: arvonnan palkintona Marabou Premiumin ECO Seasalt -uutuusmaku sekä upea Guardian of the Baltic Sea -rannekoru.

Marabou Premium ECO Seasalt on tumma luomusuklaauutuus, joka sisältää merisuolaa. Sen pehmeä makeus yhdistettynä vivahteeseen suolaisuutta vie kielen mennessään!

Syyskuun meriteemainen Premium-palkinto sisältää myös näyttävän Guardian of the Baltic Sea -rannekorun, jonka muoto mukailee Pohjanlahden ääriviivoja. Uniikki ja numeroitu rannekoru on kullattua pronssia ja se on valmistettu käsityönä Suomessa. Guardian of the Baltic Sea -koruilla on kerätty tähän mennessä 120 000 euroa Itämeren suojeluun.

Kilpailu on päättynyt!

Osallistu Marabou Premium -kilpailuun vastaamalla kyselyyn ja jättämällä yhteystietosi – voit voittaa ihanan lajitelman Marabou Premium -suklaata sekä Guardian of the Baltic Sea -rannekorun (palkinnon arvo noin 280 euroa). Palkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Kilpailu päättyy 5.10.2017.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Kommentit (4)

Ensin maistuu ihana tumma suklaa ja sitten kirpeä merisuola. Nam.
103

Taattua laatua. Näistä tykkään, vaikka en olekaan varsinaisesti suklaan ystävä.
10

Ensin maistuu ihana tumma suklaa ja sitten kirpeä merisuola. Nam.
103

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *