Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 2/2011

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 10.1.2011

Tämä viikko alkaa henkisesti positiivisissa merkeissä Merkuriuksen tehdessä sekstiiliä Neptunukselle. Intuitio ja telepatia ovat ainakin alkuviikosta tehokkaasti käytössä. Tuohon olotilaan kannattaa virittäytyä huolellisesti.

Tiistai 11.1.2011

Kaiken intuition keskellä sinun tulee säilyttää oma tilasi ja vapautesi, sillä suuria oivalluksia herää melkoisella paineella ja kiireen kanssa niistä syntyy suuria häiriöitä.

Keskiviikko 12.1.2011

Puhu vain sellaisia asioita joiden takana todella pystyt seisomaan myös sydämesi tasolla. Kaikki ylimitoitetut odotukset ovat vaarassa kaatua niskaasi. Keskity nauttimaan siitä, mitä teet ja varo olemasta edes sanojen tasolla yhtään enempää kuin oma aito itsesi.

Torstai 13.1.2011

Marsin sekstiili Jupiterin ja Uranuksen yhtymälle on mahtava energiapotku kaikelle sinua aidosti innostavalle tekemiselle. Olet hyvin oivaltavalla tuulella ja sitä tulee käyttää rohkeasti hyväksi kaikessa elämässä.

Viikonloppu

Tämän viikonlopun aikana kannattaa ottaa vastaan koviakin haasteita, sikäli kun olet itse aivan valtavan innoissasi kyseisestä asiasta. Tekeminen tuo nyt tullessaan oikeat ratkaisut. Niitä ei voi olla valmiina olemassa. Mene siis ja toimi täydellä sydämellä.

Astro.fi

X