Kauneus

Jurlique-luomutuotteet tuovat elävää energiaa iholle

Teksti:
Anna.fi
jurlique

Jurlique on australialainen luomuihonhoitosarja, jota valmistetaan Adelaidessa Etelä-Australiassa Jurliquen omassa tehtaassa, jossa sijaitsevat myös Jurliquen biodynaamiset viljelykset. NASAA (National Association of sustainable Agriculture of Australia) on sertifioinut Jurliquen maatilat orgaaniseksi ja biodynaamiseksi.

Yrtit hoidetaan ja sato korjataan käsin. Jurliquen biodynaaminen luomusarja tuo elävää energiaa iholle, samalla kun maaperän puhtaus ja biodynaaminen viljely takaavat tuotteiden elinvoimaisuuden, tehokkuuden, riittoisuuden ja ainutlaatuisen raikkaat tuoksut. Elävää energiaa elävälle ihollesi!

Jurliquen tuotesarjat keskittyvät ihon tasapainotuksen tarpeisiin. Tuotesarjoja löytyy neljässä kategoriassa:

  • Ylläpitää tasapainoa
  • Tasapainottaa Kuivuutta
  • Tasapainottaa Rasvaisuutta
  • Tasapainottaa Herkkyyttä

Jokaisella kategorialla on omat biodynaamiset yhdistelmänsä, jotka takaavat ihon tasapainotuksen toimivuuden. Nämä eri kategoriat  ilmenevät pakkauksissa ja myös eri värein.

Jurliquen tuotteet eivät sisällä kemiallisia väri- ja hajusteaineita, mineraaliöljyjä tai petrokemian tuotteita. Jurliquen tuotteissa ei myöskään käytetä eläintestauksia. Pakkaukset ovat kierrätettävää materiaalia. Tuotteet ovat tiivisteitä, joten ne ovat paitsi tehokkaita myös hyvin riittoisia.

Sarjassa löytyy laaja valikoima kasvojenhoitotuotteita, erikoishoitotuotteita kasvoille, vartalonhoitotuotteita, ikäänny viehkeästi -sarjan tuotteita sekä hiusten-, vartalon- ja lastenhoitotuotteita. Lisäksi Jurliquen tuotteiden joukosta löytyy 100 % aromaöljyjä.

Tutustu Ellien Jurlique-testituloksiin!

jurlis
X