Kauneus

Spa- ja luonnonkosmetiikkasarja Herb Basics

Teksti:
Anna.fi
herbis

Herb Basics haluaa muistuttaa, että hemmottelevien kosmetiikkatuotteiden käyttöä ei tarvitse rajoittaa vain juhlahetkiin. Voit nauttia niistä päivittäin suihkun, saunan tai yhteisen hemmotteluhetken muodossa.

Herb Basicsin tuotteet perustuvat vuosisatoja vanhaan osaamiseen luonnollisesta ihonhoidosta ja kylpyläkulttuurista. Herb Basicsin tuotteissa on ihanan luonnolliset tuoksut, valinnanvaraa löytyy varmasti jokaiseen makuun. Kookos, sitruunaruoho, piparminttu, jasmiini, vihreä tee, orkidea tai lotus – lista jatkuu lähes loputtomiin.

Ellit testasivat Herb Basicsin tuotteita kotona. Lue testikommentit!

Luomulaatuista hemmottelua kotikylpylässä

Herb Basicsin tuotteiden hintataso halutaan pitää mahdollisimman alhaisena, kuitenkaan tinkimättä tuottajille maksetuista korvauksista ja työoloista. Se tarkoittaa sitä, että kaikkien mukanaolevien tahojen tulee tehdä yhteistyötä pitkäjänteisesti ja oikeudenmukaisesti.

Tuotteiden valmistusaineet ovat monilta osin samoja kuin ruoka-aineemme. Tuotteet on testattu ja niiden ainesosat (INCI) ovat myös EU:n kosmetiikkalainsäädännön mukaisia ja täyttävät luonnonkosmetiikka sertifikaattien vaatimat kriteerit.

herbis

Usein kosmetiikkatuotteet käsittävät suurimmaksi osaksi vettä. Monet Herb Basicsin tuotteista ovatkin ns. markettikosmetiikkaan verrattuna tiivisteitä. Niitä tarvitsee käyttää hyvin pieniä määriä kerrallaan. Tämä korostuu esimerkiksi shampoissa ja huulirasvoissa. Tämä on huomioitu pakkauskoossa. Tuotteet säilyvät 6kk avattuna ja 2 vuotta avaamattomana.

Tuotteet on pakattu kierrätettäviin pakkauksiin. Myös lähetyksissä pyritään käyttämään kierrätysmateriaaleja. Tuotteet itsessään ovat biohajoavia, joten niiden käyttö ei lisää luonnon kuormitusta edes mökillä tai paikoissa, joissa pesuvedet menevät luontoon.

herbis

Värikkyys, käsityötaito ja kauniit pakkaukset ovat Herb Basics tuotteiden lisäilo. Pakkauksissa käytetään käsintehtyä paperia, kynttilät on kaiverrettu kauniisti kukkien muotoon ja myös etiketit ovat visuaalisesti herkullisia.

Valikoimasta löytyy myös luomuhajuvesiä!

herbis
X