Kauneus

Suklaata iholla

Apu kesän verottamalle iholle voi löytyä yllättävistä aineista.

Teksti:
Anna.fi

Apu kesän verottamalle iholle voi löytyä yllättävistä aineista.

Suklaa ja kaura ovat syötävän ihanat ihon kunnostajat.

Suklaakuorruksen kasvoille saa Bernard Cassiere Nutriprotective Suklaahoidossa. (Kesto 1 tunti, hinta noin 75 e.)

Suklaa toimii antioksidanttina myös ulkoisesti käytettynä. Se kirkastaa ja heleyttää ihoa. Mikäli lämpö on kerännyt kasvoihisi pientä turvotusta tai on tullut istuskeltua terassilla, kokeile tätä.
Naama ei millään pysy peruslukemilla, kun sulatettua, lämmintä suklaata sivellään kasvoille ja huulille. Suklaata saa myös maistaa, nam! Kun hieronta vielä tehdään appelsiiniöljyllä ja kaakaovoilla, olo on kuin sacher-kakulla. Hoidon jälkeen iho näyttää selvästi terveemmän väriseltä ja tuoksuu loppupäivän suklaalta. Huippuhoito, mutta ei ehkä paras vaihtoehto laihdutuskuurin aikana…

Kaurapuurot naamaan saa Dermalogica Environmental Control -hoidossa. (Kesto 1 tunti, hinta noin 60 e.)

Kaura on tehokas rauhoittaja ja kosteuttaja. Lisäksi se korjaa ja vahvistaa ihosolujen immuunijärjestelmää, jota aurinko herkästi vaurioittaa. Jos ihosi on päässyt kesän aikana kärähtämään, punoittaa tai kutisee kuivuuttaan, tämä hoito on sinua varten.
Hoito tähtää ihon rauhoittamiseen kaikin tavoin. Jokainen liike tehdään hidastetulla tempolla ja hierontakin kevyesti painellen. Havahdun syvästä nirvanasta tuttuun tuoksuun, kun naamio sekoitetaan pikapuuron tapaan kaurahiutaleista ja lämpimästä vedestä. Se levitetään kasvoille sideharson päälle, joten klaustrofobiset älkööt vaivautuko. Iho tuntuu rauhoittuneelta, jännästi jopa viileältä, ja kireys on hoidon jäljiltä täysin poissa.

TEKSTI Ia Luhtanen
KUVA Jari Kesti

X