Kauneus

Vuoden kasvojenhoitotuotteet by Ellit

Teksti:
Anna.fi
Vuoden parhaat

Ellien toimituksessa on testailtu suuri määrä kasvojenhoitotuotteita viimeisen vuoden aikana. Kosmetiikkaan hurahtaneet toimituksen jäsenet eivät ole jättäneet testausta pelkästään töihin, vaan testailuja suoritetaan myös omin päin.

Markkinoilta löytyy paljon hyviä tuotteita, mutta jotkut ovat vain parempia kuin toiset – sille ei vaan mahda mitään. Alla näet Ellien valinnat parhaiksi kauneustuotteiksi kasvoille.

 

Lisen Organics –seerumi (Ruusu ja Neroli)
Lisen Organics -seerumiTämän ihanan tuoksuinen öljy on käsittämättömän riittoisa ja ravitseva pintakuivalle ja kuivalle kasvojen iholle. Öljy suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ja se sopii useimmille ihotyypeille.

Lisätietoa
Lisen Organics -kosmetiikka Ellien testissä

Sundãrin Neem and green tea cleansing mask
Sundãrin Neem and green tea cleansing maskIho näyttää välittömästi puhdistuneelta ja elinvoimaiselta. Naamio levittyy parhaiten viuhkamaisella naamiosiveltimellä.

Lisätietoa
Sundãri-kosmetiikka Ellien testissä

Dr. Hauschkan silmäluomivoide ja silmähohde
Dr. Hauschkan silmävoideNämä tuotteet sopivat hyvin niille, jotka eivät tahdo löytyy tarpeeksi kosteuttavaa tuotetta. Kumpaakaan ei ole tarkoitus käyttää öisin vaan silloin ihon annetaan Dr. Hauschkan ideologin mukaan levätä. Silmähohde on kevyempi ja sopii käytettäväksi vuodenajasta riippumatta. Silmäluomivoide on tukevampaa tavaraa ja varsinkin talvella ihana tuote koko silmänympäryksille ja luomelle.

Lisätietoa

Bottega Verden Oxygen Plus silmänympärysvoide
Bottega Verden Oxygen Plus silmänympärysvoideAnti-age-silmänympärysvoide antaa apua myös nuoremmille silmänalusille, jotka ovat pandamaisen tummat. Silmät saavat raikkaan alun aamuun.

Lisätietoa
Bottega Verde -kosmetiikka Ellien testissä

RevitaLash-ripsienhoitoaine
RevitaLashUskottomattomalta kuulostavista lupauksista huolimatta RevitaLash oikeasti tuuhentaa ja pidentää ripsiä. Ensimmäisten viikkojen tehokuurin jälkeen vaikutus säilyy parin viikkokerran ylläpitohoidolla.

Lisätietoa
RevitaLash Ellien testissä

Sundãri Comfrey puhdistusaine kuivalle iholle
SundariComfrey-puhdistusaine kuivalle iholle puhdistaa ihon meikeistä ja ilmansaasteista samalla, kun se kuorii hellästi ihoa kuolleista ihosolukoista häiritsemättä ihon herkkää pH-tasapainoa. Kosteuttava comfrey-uute ja puhdistava kamomillauute auttavat pehmentämään kuivaa ihoa.

Lisätietoa
Ellien testissä Sundãri -kosmetiikkasarja

Sundãri Laventeli kosteusvoide kuivalle iholle
SundariLaventeli kosteusvoide rauhoittaa jopa kuivintakin ihoa. Pehmentävä laventeliuute on yhdistetty proteiinipitoiseen soijapapuöljyyn, joka palauttaa tehokkaasti ihon kosteustasapainon samalla, kun voimakkaasti antioksidanttiset sitruunauute ja Neem-uute auttavat ihoa taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan.

Lisätietoa
Ellien testissä Sundãri -kosmetiikkasarja

Bottega Verde Uvâge kuorintanaamio
Bottega VerdeIhoa uudistava kuorintanaamio ei vain käytä hyväkseen rypäleiden upeita vaikutuksia kuoriakseen kuolleen solukon ihon pinnalta, vaan myös kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Tuote yhdistää klassisen kuorivan vaikutuksen syväpuhdistavuuteen ja ikääntymistä ennaltaehkäisevien raaka-aineiden tarjoamaan kimmoisuuden parantamiseen ja ja kosteutukseen.

Lisätietoa
Ellien testissä Bottega Verde -luontaiskosmetiikkasarja

Kasvosaippua kuivalle-normaalille iholle +
Kasvosaippua seka-rasvaiselle iholle
Vuoden kasvojenhoitotuotteet by EllitSeka-rasvaisen ihon kasvosaippua pienentää huomattavasti ihohuokosia, vähentää todella tehokkaasti epäpuhtauksia ja puhdistaa meikin loistavasti. Epäpuhtauksia vastaan tämä saippuapala on todellinen taistelutoveri! Kosteuttavampi saippuapala elvyttää kuivaa ihoa.

Lisätietoa kasvosaippuasta kuivalle-normaalille iholle / seka-rasvaiselle iholle
Ellien testissä Vihreä kosmetiikka

Kehäkukka sheavoi
Nyt on löytynyt huipputuote! Tämä tehokosteuttaja on erittäin hyvä tuote talven viimaan ja todellinen apu pintakuivalle iholle. Rauhoittaa ihoa.

Lisätietoa
Ellien testissä Vihreä kosmetiikka

 

X