Viihde

Tätä et tiennyt: Kilpailija paljastaa 4 salaisuutta Bachelor Suomi -tv-sarjan kuvauksista

Nina Ioanna tavoittelee unelmien poikamiehen Juha Rouvisen sydäntä Bachelor Suomi -tv-sarjassa. Anna.fi:stä tuttu bloggari paljastaa, mikä yllätti hänet jo sarjan ensimmäisen jakson kuvauksissa.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Nelonen Media

Nina Ioanna tavoittelee unelmien poikamiehen Juha Rouvisen sydäntä Bachelor Suomi -tv-sarjassa. Anna.fi:stä tuttu bloggari paljastaa, mikä yllätti hänet jo sarjan ensimmäisen jakson kuvauksissa.

1. Ensitapaaminen tapahtui oikeasti kameroiden edessä

Nina Ioanna

– Naiset näkivät poikamiehen ja poikamies naiset vasta ensimmäisessä jaksossa, kameroiden edessä. Ennen poikamiehen tapaamista tiesimme hänestä ainoastaan sen, mitä ohjelman hakuilmoituksessa kerrottiin: iän, millä alalla poikamies tekee töitä, mitä hän tykkää harrastaa vapaa-ajallaan ja pari luonteenpiirrettä. Ensireaktiot ovat siis oikeasti ne, jotka ensimmäisessä jaksossa nähdään.

2. Vaikutus täytyi tehdä parissa minuutissa

– Olen aina ennen luullut, että poikamiehen kanssa puhumiselle olisi ensimmäisessä jaksossa todellisuudessa enemmän aikaa kuin mitä televisiossa näytetään. Aloitusjaksossa poikamieheen tutustuminen jää kuitenkin vain pienten hetkien varaan. Kuten televisiossa näytetään, aikaa keskustelemiselle on vain muutaman sanan verran, ehkä pari minuuttia per nainen. Poikamiehen kanssa ei todellakaan ollut mahdollisuutta hengailla kameroiden ulkopuolella.

3. Repliikkejä ei käsikirjoitettu

– Uskoin etukäteen, että tapahtumia olisi käsikirjoitettu. Meillä ei kuitenkaan ollut mitään valmiita vuorosanoja, vaan tilanteissa on todella omillaan. Siksi kaikki olikin niin jännittävää. Ikinä ei tiennyt, mitä seuraavaksi tapahtuu. Reaktiot ovat aitoja.

4. Poikamiehen nimimuisti ihmetytti

– Koska poikamies ei ole nähnyt naisia ennen ensitapaamista, hän ei ole myöskään voinut opetella nimiä etukäteen. Silti ensimmäisessä jaksossa hänen täytyy muistaa niiden kymmenen naisen nimet, jotka hän valitsee 17 naisen joukosta jatkoon. En ymmärrä, miten on mahdollista muistaa niin monta nimeä. Onkohan hänellä joku, joka nimet kuiskaa? Toisaalta pieniä lipsahduksiakin sattuu: Juha on jo paljastanut medialle, että kerran hän kutsui erästä naisista väärällä nimellä.

Vieläkö muistat Suomen unelmien poikamiehet aiemmilta vuosilta? Katso kuvat ja äänestä, kuka Suomen unelmien poikamiehistä on eniten mieleesi!

Bachelor Suomi alkaa Liv-kanavalla 15.3. klo 21. Ohjelmassa 17 sinkkunaista yrittää valloittaa poikamies Juha Rouvisen sydämen. Nina Ioannan kuulumisia ja mietteitä sarjasta voit seurata hänen blogistaan.

X