Kauneus 19.11.2014

Jennifer Lopez – Kopioi lumoavan latinodiivan tyyli

Teksti: Anna.fi

Jennifer Lopez, 45, jakaa mielipiteitä: toisten mielestä hän yltää jumalattareksi, toiset paheksuvat hänen prameaa makuaan. Tähden upeutta kukaan ei kuitenkaan kiistä.

Naiset ympäri maailmaa kopioivat laulajana, näyttelijänä, vaatesuunnittelijana ja kirjailijana tunnetun Jennifer Lopezin kinuskinväriseksi raidoitettua tukkaa ja kullanhohtoiseksi viimeisteltyä hipiää. Myös Jenniferin runsaat kurvit, joita irvileuat uran alkuaikoina ruotivat, herättävät nykyisin ihailua.

Ashishin toppi kustomoitiin NYC-paljettikoristein.

DSquared2-merkin sininen pythonmekko korosti tähden sheivattuja ja ruskettuneita sääriä. Asusteet ovat saman muotitalon tuotantoa.

Atelier Versacen estoton asu korupaljouksineen vaatii koruttoman poninhäntäkampauksen.

Charbel Zoen puku naitettuna Jimmy Choon korkkareihin MTV Music Awards -gaalassa sai kansan kyselemään, missä kulkee paljastelun raja.

Jenniferin ihon suurin uhka on aurinko, jota latinodiiva ei ole koskaan vältellyt. Onneksi hän kuitenkin muistaa kosteutuksen. Lempituotteekseen Jennifer on nimennyt Dr. Hauschkan jo 47-vuotiaaksi ehtineen Ruusuvoiteen, joka tunnetaan kosteutustehostaan. Moni huippumeikkaaja suosittelee sitä ehostuksen alle, sillä täyteläinen voide jättää iholle kauniin hehkun. 

Jenniferin meikki keskittyy yleensä intensiivisiin silmänrajauksiin. Kampauksen kuohkeuden salaisuutena on ammattilaisen huolella tekemä föönaus. Los Angelesissa asuva kaunotar sonnustautuu arkisin rennon seksikkäisiin asuihin, kuten mekkoihin, farkkuihin ja neuleisiin. Punaiselle matolla hän astelee usein mitä seksikkäimmissä luomuksissa. Siksi diiva suosiikin oman merkkinsä ohella lempimuotitaloaan, sähäkkää Versacea. 

Teksti: Mirva Saukkola
Kuvat: Jukka Pakarinen / Otavamedia ja Bulls Press

Lue myös:

Kauneusikoni – Häikäisevä Charlize Theron 

Palvottu tyyli-ikoni Letizia – Näin kopioit tyylin!

Gwen Stefani – Näin kopioit naisellisen punk-tyylin!
 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi