Tallinnan kauneushoitolat – 4 suosikkia
Tallinnan kauneushoitolat – 4 suosikkia

Kannattaako Tallinnaan lähteä kauneushoitojen perässä? Ellit kävivät Tallinnan keskustassa etsimässä hyviä kauneussalonkeja ja vertaamassa palveluiden hintoja. Ripsien pidennyksen saa edullisesti 55 eurolla, mutta onko palvelu yhtä hyvää kuin Suomessa?

Tallinnan kauneushoitolat – 4 suosikkia

Tilaa useampi hoito kerralla

Hoitoloista ehdottomasti viihtyisin ja tunnelmallisin paikka oli Babor Spa. Valitettavasti paikan tunnelmallisuus näkyy korkeina hintoina. Day Spa teki vaikutuksen pitkällä kokemuksella ja sopivalla hintatasolla.

Tallinnaan matkustavan kannattaa ottaa useita kauneushoitoja yhdessä, jotta säästö hinnoissa peittää matkakustannukset.

Muista kauneudenhoitopalveluiden tilaamisessa:

  • Varaa aika etukäteen (noin 2 viikkoa)
  • Ota selvää alennuksista. Kanta-asiakkaille on tarjouksia ja osa kauneushoitoloista antaa alennusta myös S-etukortilla tai risteilyalusten club -korteilla.
Esimerkkejä palveluiden hinnoista Ripsien
pidennys
Kasvohoito Manikyyri Hiusten
leikkaus
Babor Spa 65,00 € 45,00 € 29,00 €
Sinine Salong 64,00 € 35,30 € 17,30 € alk. 12,80 €
Day Spa 52,80 € 34,30 € 19,50 € 19,80 €
Ilukeskus 55,00 € 32,00 € 20,00 € 22,00 €

Lue muita matkavinkkejä artikkelista Iltapäivä Tallinnassa!

Teksti: Tarja Vilén

Onko sinulla kokemuksia Tallinnan kauneushoidoista?

Babor Spa – arjen luxusta etsivälle

(Narva mnt. 5)

Viru-keskusta vastapäätä sijaitsee sisäänkäynti Babor Spa –kauneushoitolaan. Hoitolan sisustus on tyylikäs ja tunnelma rentouttava. Kadun metelit ovat jääneet kauas lasiovien taakse ja vastassa on ihanan rauhoittava itämainen maailma.

Palvelu on täällä ystävällistä ja puitteet todella upeat. Kauneushoitoja on laaja kirjo, mutta ei kuitenkaan kampaamopalveluita.

Suosituimpia hoitoja on vartalokääre (hinta 95,00 €), jonka sanotaan pienentävän vartalon ympärysmittaa 3 cm. Babor Spa tarjoaa myös yhteishoitoja pariskunnille. Neljän tunnin closeness-hoitopaketti (289,00 €) sisältää eri hoitojen lisäksi yhteisiä hetkiä saunassa ja poreammeessa.

Tallinnan kauneushoitolat – 4 suosikkia

Moderni Sinine Salong

(Viru väljak 3)

Sinine Salong on melko uusi tulokas kauneushoitoloista. Salonki sijaitsee Viru-keskusta vastapäätä ja on sisustukseltaan moderni ja tyylikäs.

Sinine Salongin erikoisuuksia ovat Jane Iredale mineraalimeikkaukset (alk. 9,60 €) ja kasvojen ihoa kiinteyttävät Derma-Pod hoidot (alk. 64,10 €).

Tallinnan kauneushoitolat – 4 suosikkia

Day Spa – kymmenen vuoden kokemuksella

(Vana-Posti 4)

Tallinnan vanhassa kaupungissa sijaitseva Day Spa on perinteinen ja hyvämaineinen kauneushoitola, joka on toiminut samassa paikassa jo 10 vuotta. Paikassa on omat vakiokävijänsä, joten on suositeltavaa varata hoidot hyvissä ajoin.

Day Span tarjonta sisältää koko kirjon kauneushoitoja ja palvelua saa suomeksi.

Tallinnan kauneushoitolat – 4 suosikkia

Ilukeskuksen hoitoihin ilman varaustakin

(Viru väljak 6)

Hotelli Virun alakerrassa sijaitsevaan Ilukeskukseen voi päästä samanakin päivänä, jos kauneushoitojen varaaminen on unohtunut. Ilukeskuksessa on tarjolla kauneushoitojen koko kirjo kampaamopalveluista kosmetologipalveluihin ja hierontaan.

Ilukeskuksen kaikki työntekijät puhuvat suomea, joten kielimuuri ei ole kynnys. Kauneuskeskus ei ole niin viihtyisä kuin monet kilpailijansa, mutta palvelu täällä on ystävällistä ja paikka on edullisten hintojensa ansiosta suomalaisten suosiossa.

Tallinnan kauneushoitolat – 4 suosikkia

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Olimme muutaman naisen voimin Tallinnassa kauneushoidossa joulukuussa 2010. Kahdella meistä kasvohoito ei mennyt niin kuin piti: Hydradermie-hoitoa mainostetaan nimenomaan mikrovirran käytöllä (imeytetään aineet) mutta tutulleni ei oltu käytetty mikrovirtaa ollenkaan! Hän on ollut aiemmin ko. hoidossa, joten osasi verrata.
Toisella naisista taas oli sovittu, että kosmetologi ”räätälöi” hoidon asiakkaan tarpeen (lue: ihon kunnon) mukaan. Kosmetologi oli sanonut hinnaksi n. 700 kroonia; no kassalla oltaisiinkin veloitettu melkein 1000 kroonia.
Lisäksi kassalla / vastaanotossa oli erittäin tympeä palvelu vaikka olimme varmasti hyviä asiakkaita heille.
Ja kaikki tämä tapahtui yhdessä näistä neljästä ”suosikkihoitolasta”…

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *