Eevi Vekkeli kertoo saaneensa äidiltään vahvan naisen mallin: naisena voi olla monenlainen ja omillaan pitää tulla toimeen.
Eevi kertoo tienneensä jo teini-ikäisenä, että hän on kiinnostunut myös tytöistä.
Podcast

Annan podcast: Treffit naisen kanssa muuttivat Eevi Vekkelin elämän: ”Mieheni totesi, ettei voi seistä rakkauden edessä”

Eevi Vekkelillä oli koko paketti: aviomies, lapset, asuntolaina ja farmariauto. Vaikka kaikki oli päällisin puolin hyvin, elämä ei tuntunut omalta. Lopulta treffit naisen kanssa muuttivat kaiken.
Teksti: Annan toimitus Kuvat: Samuli Ikäheimonen

Eevi Vekkeli kertoi tarinansa Anna-lehden numerossa 47/2019.

Kuuntele koko juttu tästä:

Oli kesä 2016, ja Eevi Vekkeli oli ensimmäisillä treffeillä naisen kanssa. Tinderissä tavannut kaksikko istui lahtelaisessa kahvilassa ja jutteli niitä näitä. Ilmassa oli flirttiä ja sähköä.

Kun he lähtivät parin tunnin kuluttua kävelemään, alkoi sataa. Eevi avasi sateenvarjonsa ja teki tilaa treffikumppanilleen. Lämmin kesäsade kohisi ympärillä, kun he halasivat toisiaan.

– Sillä hetkellä tunsin, että tämä on tässä. Kaikki palaset loksahtivat kohdalleen.

Eevin vatsassa lentelivät perhoset. Samaan aikaan tuntui ihanalta ja pelottavalta. Mitä tässä tapahtuu ja mitä tästä seuraa? hän mietti.

Rakastuminen naiseen oli valtava vyöry, joka vei mennessään.

Luit juuri lyhennelmän Annan jutusta, jonka on kirjoittanut Tiina Suomalainen. Kuuntele koko juttu Annan suosituimmat jutut – elämäntarinoita pintaa syvemmältä-podcastista! Mikä sai miehen kanssa naimisissa olleen Eevin lähtemään treffeille naisen kanssa? Miten Eevi kertoi läheisilleen erosta ja aikuisiällä löytyneestä seksuaalisesta identiteetistään? Miten Eevin lapset reagoivat muutokseen? 

Kaikki Annan podcast-tallenteet löydät täältä!

X