Podcast

Kirsi Hytönen, 66, kertoo avoimesta suhteestaan rehellisesti podcastissa – ei voi suositella kaikille

Kun Kirsi Hytönen avasi puolisonsa kanssa suhteensa ja teki deitti-ilmoituksen, hän ajatteli ettei keski-ikäistä naista kukaan halua. Toisin kävi.

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
OM-arkisto

Kirsi Hytönen puhuu seksistä avoimesti ja haluaa rohkaista siihen muitakin naisia.

Kun Kirsi Hytönen avasi puolisonsa kanssa suhteensa ja teki deitti-ilmoituksen, hän ajatteli ettei keski-ikäistä naista kukaan halua. Toisin kävi.

Kaikki lähti siitä, että Kirsi Hytönen, 66, halusi osoittaa aviomiehelleen olevansa oikeassa ja tämän väärässä. Ajatus avoimesta suhteesta oli syntynyt ja lopulta toteutettu aviokriisin seurauksena, ja Kirsi pohdiskeli deitti-ilmoituksen tekemistä.

– Sanoin miehelleni, että helppohan sinun on kun olet mies parhaassa iässä, kun taas keski-ikäisiä naisia ei halua kukaan. Mieheni oli tästä toista mieltä. Halusin todistaa olevani oikeassa ja laitoin illalla ilmoituksen deittisovellukseen. Aamulla minua odotti yllätys, Kirsi kertoo Annan 60-vuotisjuhlapodcastissa.

Kuuntele koko jakso tästä!

Viesti oli saanut niin paljon vastauksia, että jos niitä lähettäneet miehet olisivat tulleet hänen oven taakseen, jonoa olisi riittänyt korttelin ympäri.

Kirsi myöntää, että hänen ilmoituksensa oli suorasukainen: hän kertoi etsivänsä seksiseuraa nuoremmista miehistä.

– Nuoret miehet ovat kokeilunhaluisia ja usein seksin puutteessa. He kokevat tämän kaltaisen ratkaisun helpoksi eivätkä koe painolastia, kun lähtökohta ei ole parisuhteen etsiminen tai muodostaminen, hän sanoo podcastissa.

”Koen velvollisuudekseni jakaa positiivisia kokemuksiani seksistä”

Kirsi kuvailee podcastissa itseään uteliaaksi ja tiedonhaluiseksi ihmiseksi. Hän katsoo mieluummin eteenpäin, tulevaisuuteen.

– Kaikki kunnia saman ikäisille ystäville ja heitäkin toki tarvitaan, mutta heidän kanssaan menee helposti pelkäksi menneiden muisteluksi ja haikailuksi.

Seksuaalisuus on asia, joka on Kirsille aina ollut tärkeä ja josta hän haluaa puhua avoimesti.

– Koen velvollisuudekseni jakaa positiivisia kokemuksiani seksistä ja seksuaalisuudesta. Seksiä turhaan väheksytään hyvinvoinnin lähteenä ja keskitytään omassa seksuaalisuudessa puutteisiin. Sen sijaan tulisi nähdä kaikki se hyvä, mitä seksi tuo.

Kirsin aviomies, runoilija ja kustantaja Leevi Lehto menehtyi vuonna 2019. Avoin suhde toimi heidän avioliitossaan, mutta varauksetta Kirsi ei sitä kaikille suosittele.

– En neuvoisi kenellekään patenttiratkaisuna ongelmiin suhteen avaamista, hän varoittaa.

– Mekin opimme mieheni kanssa monta asiaa vasta kantapään kautta.

Kuuntele lisää Kirsin ajatuksia ja kokemuksia avoimesta suhteesta ja seksuaalisuudesta Annan 60-vuotisjuhlapodcastissa! Sen parissa selviää, miksi Kirsiä on kiinnostanut tapailla itseään huomattavasti nuorempia ja mitä ovat avoimen suhteen vaietummat puolet.

Podcastin toimittaja: Asta Leppä

Podcastin tuotanto: F-tuotanto Oy

Kuuntele kaikki 6 podcast-jaksoa täältä.

X