Aasialaiset kalapyörykät ja vokkijuureksia
Tarjoa aasialaiset kalapyörykät kuumina makean chilikastikkeen ja vokattujen kasvisten kanssa.
Ainekset
- 600 g hauki-, siika-, tai turskafileetä
- 100 g vihreitä papuja
- 1/2 limetin kuori raastettuna ja puristettu mehu
- 1/2 punainen chili
- 1 kananmuna
- 1 rkl kalakastiketta
- 0.5 dl maissitärkkelysjauhoja
wokkijuurekset:
- 1 porkkana
- 1 palsternakka
- pala lanttua
- 1/2 Kesäkurpitsa
- suolaa ja mustapippuria
Lisäksi:
- 2 rkl rypsiöljyä paistamiseen
- makeaa chilikastiketta
Valmistusohje
1. Hienonna nahaton kalafi lee veitsellätai monitoimikoneella. Käytäpavut nopeasti kiehuvassa vedessäja siirrä kylmään veteen. Valuta jahienonna pieniksi paloiksi. Siirräkala ja pavut kulhoon ja sekoitajoukkoon muut ainekset. Muotoileseoksesta litteitä, pyöreitä pihvejä.
2. Kuori ja leikkaa porkkana, palsternakka,lanttu ja kesäkurpitsaohuiksi tikuiksi. Vokkaa kasviksetrapsakan pehmeiksi ja mausta ripauksellasuolaa ja rouhittua mustapippuria.
3. Paista kalapihvejä öljytyssä teflonpannussa noin viisi minuuttia, kunnes ne ovat täysin kypsiä ja pinnaltaan kauniin kullanruskeita.
Nosta pihvit valumaan talouspaperin päälle.
4. Tarjoa kuumina makean chilikastikkeen ja vokattujen kasvisten kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous