Reseptit

Ahvenkesäkeitto

Teksti:
Maarit Cederberg

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 l vettä
  • 1 nippu sipulinvarsia
  • 2 dl uusia herneitä
  • 2 dl vihreitä papuja pilkottuna
  • 2 dl pieniä porkkanoita
  • 2 dl tuoretta pinaattia
  • 4 ahventa fileinä
  • nippu tilliä
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 sitruunan mehu tai 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 4 basilikanlehteä
  • hyppysellinen maustepippuria

Valmistusohje

Kuumenna vesi ja pilko kasvikset kattilaan. Lisää mausteet. Anna kiehua kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Leikkaa kala suikaleiksi ja lisää liemeen. Keitä kunnes kala on kypsää. Lisää basilikanlehdet.

X