21.3.2014

Aito ranskalainen suklaakakku

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Sampo Korhonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

150 g voita
150 g tummaa suklaata
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl vaniljasokeria
hyppysellinen suolaa

Valmistusohje

Aito ranskalainen suklaakakku tehdään tummasta suklaasta ja voista, ja se on sisältä kostean valuva.

Sulata voi. Paloittele suklaa kuumaan voi­sulaan.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää suklaa­voiseos vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne taikinaan.

Voitele ja jauhota irtopohjainen kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan. Paista suklaakakkua 175­-asteisessa uunissa noin 20–25 minuuttia. Suklaakakun tulee jäädä keskeltä valuvan pehmeäksi.

Ohje: Kahvila Fleuriste, Uudenmaankatu 13, Helsinki

 

Kommentit (2)

Bonjour! Tämä kakku on täydellinen arkeen ja
juhlaan! Minulla oli aikaisemmin pikku juhlat.
Siellä sitä kakkua syötiin tosi paljon!




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi