Amenin täytetty rieska
Täytä rieska poronkäristyksellä ja tujulla tabaskolla.
Ainekset
- 1 suorakaiteen muotoinen rieska
poronkäristys:
- voita tai öljyä
- poronkäristyslihaa
- merisuolaa
- tabaskoa
cajunmajoneesi:
- 1 dl majoneesia
- 1-2 rkl tuoremehua
- chiliä tai cajunmaustetta maun mukaan
- tabaskoa
lisäksi:.
- jäävuorisalaattia
- punasipulisuikaleita
- kurkkusuikaleita
- tomaattiviipaleita
Valmistusohje
Tee ensin poronkäristys. Kuumenna rasva pannussa tai padassa, lisää poronkäristysviipaleet ja ruskista ne. Vähennä lämpöä ja hauduta lihaa pari tuntia tai kunnes se on aivan pehmeää. Mausta maun mukaan suolalla ja tabaskolla.
Sekoita keskenään kaikki majoneesin aineet.
Lämmitä rieska pannulla tai mikrossa. Levitä rieskan toiselle laidalle jäävuorisalaattia, punasipulia, kurkkua, tomaattia, poronkäristystä sekä majoneesia ja kääri rieska rullalle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous