18.5.2012

Amenin täytetty rieska

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Ainekset

1 suorakaiteen muotoinen rieska

poronkäristys:

voita tai öljyä
poronkäristyslihaa
merisuolaa
tabaskoa

cajunmajoneesi:

1 dl majoneesia
1-2 rkl tuoremehua
chiliä tai cajunmaustetta maun mukaan
tabaskoa

lisäksi:.

jäävuorisalaattia
punasipulisuikaleita
kurkkusuikaleita
tomaattiviipaleita

Valmistusohje

Tee ensin poronkäristys. Kuumenna rasva pannussa tai padassa, lisää poronkäristysviipaleet ja ruskista ne. Vähennä lämpöä ja hauduta lihaa pari tuntia tai kunnes se on aivan pehmeää. Mausta maun mukaan suolalla ja tabaskolla.

Sekoita keskenään kaikki majoneesin aineet.

Lämmitä rieska pannulla tai mikrossa. Levitä rieskan toiselle laidalle jäävuorisalaattia, punasipulia, kurkkua, tomaattia, poronkäristystä sekä majoneesia ja kääri rieska rullalle.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi