Anjovissilakat
Anjovissilakat nautitaan perunoiden kera.
Ainekset
- noin 20 silakkafileetä
- iso anjovis
- noin puoli litraa kermaa
- ei muuta, ei edes suolaa
Valmistusohje
Rullaa silakkafileet ja laita anjovispalanen jokaisen fileen sisälle. Jos sinulla on iso anjovisfilee, se riittää koko annokseen. Vastaavasti pienempiä fileitä tarvitaan enemmän. Tavoitteena on saada suunnilleen 1 cm leveä ja 2–4 cm pitkä palanen jokaisen silakkarullan sisään.
Lado silakka-anjovisrullat matalaan vuokaan. Kaada päälle kermaa niin, että kalat nippa nappa peittyvät. Kypsennä uunissa 175 asteen lämmössä noin 45 minuuttia niin, että pinta kauniisti ruskettuu.
Ohje: Pentti-Oskari Kangas
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous