
Appelsiinituorepuuro
Appelsiinituorepuuro on ihanan raikas. Lisää sekaan hieman rahkaa ja saat puurosta täyttävän ja ruokaisan.
Ainekset
Appelsiinituorepuuro
- 2 (2 dl) appelsiinin mehu
- 2 dl kaurahiutaleita
- 1 dl jogurttia tai rahkaa
- 1/4 tl suolaa
Pinnalle
- 1 mandariini
- 2 rkl rouhittuja pähkinöitä
Valmistusohje
1. Purista appelsiineista mehu tai jauha appelsiinit soseeksi tehosekoittimessa, jolloin puuroon tulee mukaan myös hedelmäliha.
2. Sekoita kaurahiutaleet ja jogurtti tai rahka mehuun. Mausta ripauksella suolaa.
3. Annostele puurot kulhoihin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa 4 tuntia tai yön yli.
4. Viimeistele appelsiinituorepuuro ripottelemalla päälle rouhittuja pähkinöitä.
Katso myös: Luksus kauratuorepuuro
Katso myös Kotiliesi.fi: Mustaherukkatuorepuuro
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous