Reseptit

Appelsiinituorepuuro

Appelsiinituorepuuro on ihanan raikas. Lisää sekaan hieman rahkaa ja saat puurosta täyttävän ja ruokaisan.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Appelsiinituorepuuro

  • 2 (2 dl) appelsiinin mehu
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl jogurttia tai rahkaa
  • 1/4 tl suolaa

Pinnalle

  • 1 mandariini
  • 2 rkl rouhittuja pähkinöitä

Valmistusohje

1. Purista appelsiineista mehu tai jauha appelsiinit soseeksi tehosekoittimessa, jolloin puuroon tulee mukaan myös hedelmäliha.

2. Sekoita kaurahiutaleet ja jogurtti tai rahka mehuun. Mausta ripauksella suolaa.

3. Annostele puurot kulhoihin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa 4 tuntia tai yön yli. 

4. Viimeistele appelsiinituorepuuro ripottelemalla päälle rouhittuja pähkinöitä.

Katso myös: Luksus kauratuorepuuro

Katso myös Kotiliesi.fi: Mustaherukkatuorepuuro

X