
Broilerin rintaa ja rucola-jogurttipastaa
Kasvisjogurttikastike maustaa broileripastan erittäin hyvin. Hyödynnä kastikkeessa esimerkiksi kesäkurpitsaa ja kirsikkatomaatteja.
Ainekset
- 400 g broilerin rintafileetä
- 1 tl provencen yrttimaustetta
- 0.3 tl chilihiutaleita
- ripaus suolaa
- 1 rkl sitruunamehua
paistamiseen:
- 2 tl rypsiöljyä
kastike:
- 50 g rucolasalaattia
- 2 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
- 1 prk ruokajogurttia (200g)
lisäke:
- 300 g täysjyväpennepastaa
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 2 tl rypsiöljyä
- 200 g kirsikkatomaatteja
Valmistusohje
1. Grillaa broilerinfileet molemmin puolin kypsiksi ja mausta yrttimausteella, chilihiutaleilla ja ripauksella suolaa. Nosta fileet
uunivuokaan, lorauta päälle sitruunamehu ja anna vetäytyä folion alla lisukkeiden teon ajan.
2. Nosta tehosekoittimeen rucolasalaatti, sitruunamehu, ripaus suolaa ja jogurtti. Pyöräytä kastikkeeksi.
3. Keitä pasta. Paloittele kesäkurpitsa ja kääntele niitä hetken aikaa teflonpintaisen kattilan pohjalla, kunnes niistä erottuu nestettä ja ne saavat aavistuksen väriä. Lisää joukkoon öljy ja halkaistut kirsikkatomaatit. Pyöräytä muutaman kerran niin, että tomaatit lämpenevät. Lisää kattilaan rucolakastike. Anna kastikkeen kiehahtaa.
4. Valuta pasta ja kaada kasvisjogurttikastike pastan joukkoon. Annostele pasta lautaselle ja viipaloi päälle broilerinfileet.
Kommentit
Tein tänään. Hyvää oli! Kesäkurpitsan sijaan laitoin sipulia. Lisäsin myös suolaa ja pippuria, päälle juustoa. Pinaatti olisi toiminut hyvin tässä.
Kommentit
Tein tänään. Hyvää oli! Kesäkurpitsan sijaan laitoin sipulia. Lisäsin myös suolaa ja pippuria, päälle juustoa. Pinaatti olisi toiminut hyvin tässä.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous