Reseptit

Chèvrepiparit

24.10.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Suolaisen makeat chèvrepiparit maistuvat jälkiruokaviinin kanssa. Hunaja ja pähkinät kruunaavat herkullisen kokonaisuuden.

Ainekset

2 Verneri-vuohenjuustoa
saksan- ja pistaasipähkinöitä
juoksevaa hunajaa
piparkakkuja

Valmistusohje

Leikkaa vuohenjuustot parin sentin viipaleiksi. Hyvä vinkki on pakastaa vuohenjuustot ennen leikkaamista, jolloin ne pysyvät paremmin koossa grillaamisen aikana. Valuta juustoviipaleiden päälle vähän juoksevaa hunajaa ja grillaa viipaleita pari minuuttia grillivastuksen alla. Nosta viipaleet piparkakkujen päälle ja ripottele pinnalle rouhittuja pähkinöitä.

Lisää jouluisia naposteltavia:

950955-viikuna_sinihomejuusto.jpg

Aurajuustoviikunat

756678-juustopallot.jpg

Juustopallot

950948-luumuua_parmesaania_hunaja.jpg

Luumuja, parmesaania ja hunajaa

Kotiliesi.fi: Parmesaanijuusto-rosmariinikeksit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *