
Chèvrepiparit
Suolaisen makeat chèvrepiparit maistuvat jälkiruokaviinin kanssa. Hunaja ja pähkinät kruunaavat herkullisen kokonaisuuden.
Ainekset
- 2 Verneri-vuohenjuustoa
- saksan- ja pistaasipähkinöitä
- juoksevaa hunajaa
- piparkakkuja
Valmistusohje
Leikkaa vuohenjuustot parin sentin viipaleiksi. Hyvä vinkki on pakastaa vuohenjuustot ennen leikkaamista, jolloin ne pysyvät paremmin koossa grillaamisen aikana. Valuta juustoviipaleiden päälle vähän juoksevaa hunajaa ja grillaa viipaleita pari minuuttia grillivastuksen alla. Nosta viipaleet piparkakkujen päälle ja ripottele pinnalle rouhittuja pähkinöitä.
Lisää jouluisia naposteltavia:
Kotiliesi.fi: Parmesaanijuusto-rosmariinikeksit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous