Reseptit

Grillattu coeur de filet eli naudan sisäfileen keskiosa

Lihan lisukkeeksi sopivat samalla barbeque-kastikkeella marinoidut, grillatut persikat.

Teksti:
Visa Nurmi
Kuvat:
Colourbox

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • n. 1 kg:n painoinen naudan sisäfileen keskiosa
  • barbeque-kastiketta
  • mustapippuria myllystä
  • maldon-suolaa

Lisäksi:

  • persikoita

Valmistusohje

Grillattu coeur de filet eli naudan sisäfileen keskiosa maustetaan barbeque-kastikkeella.

Puhdista filee kalvoista. Hiero pinnalle pippuria ja hieman barbeque-kastiketta. Kuumenna grilli kuumaksi ja anna fileelle siinä pinta. Näin nesteet pysyvät paremmin lihan sisässä. Kääri filee tiukkaan alumiinifolioon ja grillaa sitä 10-15 minuuttia, riippuen siitä miten kypsän siitä haluat. Anna vetäytyä 15-20 minuuttia, ennen
kuin alat leikata sitä.

 

X