Härkäpapu-kasvispaistos
Härkäpapu-kasvispaistos pitää nälän pitkään loitolla. Kookosmaito ja parmesaanijuusto tekevät koostumuksesta takuulla mehevän.
Ainekset
Härkäpapu-kasvispaistos:
- 1 iso munakoiso
- 1 sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 1 iso paprika
- 1 rkl öljyä
- 1/2 tl jauhettua mustapippuria
- 1/2 tl sokeria
- 2 dl härkäpapurouhetta
- 2 dl punaisia linssejä
- 4 dl tomaattimurskaa
- 1 dl vettä
- 2 dl kookosmaitoa
- 3 tomaattia
- 1 dl parmesaanijuustoa raastettuna
Valmistusohje
Härkäpapu-kasvispaistos tehdään helposti näin:
1. Huuhdo munakoiso ja viipaloi se yhden sentin viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Nosta kasvikset uunipellille ja mausta öljyllä sekä rosmariinilla. Kypsennä noin 20 minuuttia.
2. Huuhtele ja paloittele paprika. Kuullota öljyssä paprika, lisää mausteet, härkäpapu, huuhdellut linssit, tomaattimurska, vesi ja kookosmaito. Kiehauta ja tarkista maku.
3. Laita papumuhennos voideltuun uunivuokaan kerroksittain munakoisojen kanssa. Puolita tomaatit ja laita vuokaan. Ripottele päälle parmesaani ja kypsennä 180 asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.
Katso myös: Paahdettu kasvis-härkäpapupelti
Katso myös Kotiliesi.fi: Härkäpapu – supertrendikäs proteiinipommi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous