Reseptit

Hedelmä-marjasalaatti ja minttu-mantelisalsaa

Minttu-mantelisalsa kruunaa hedelmistä ja marjoista valmistetun salaatin.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g tuoretta ananasta
  • 200 g melonia
  • 100 g tuoreita marjoja

Salsa

  • 1 dl tuoretta minttua
  • 1 dl mantelirouhetta
  • 2 rkl hunajaa
  • 2‒3 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

 

1. Leikkaa ananas ja meloni ohuiksi viipaleiksi. Puhdista marjat ja paloittele niistä isoimmat.

2. Asettele hedelmäviipaleet ja marjat kauniisti lautasille.

3. Sekoita pienessä kulhossa minttu, mantelit, hunaja ja sitruunamehu.

4. Lusikoi salsaa hedelmille ja marjoille. Tarjoile ja nauti.

Katso myös:

Marja-hedelmäsalaatti, Ruoka.fi

Hedelmä-marjakeitto, Ruoka.fi

Hedelmiä mantelikastikkeen kera, Kotiliesi.fi

X