Hedelmä-marjasalaatti ja minttu-mantelisalsaa
Minttu-mantelisalsa kruunaa hedelmistä ja marjoista valmistetun salaatin.
Ainekset
- 200 g tuoretta ananasta
- 200 g melonia
- 100 g tuoreita marjoja
Salsa
- 1 dl tuoretta minttua
- 1 dl mantelirouhetta
- 2 rkl hunajaa
- 2‒3 rkl sitruunamehua
Valmistusohje
1. Leikkaa ananas ja meloni ohuiksi viipaleiksi. Puhdista marjat ja paloittele niistä isoimmat.
2. Asettele hedelmäviipaleet ja marjat kauniisti lautasille.
3. Sekoita pienessä kulhossa minttu, mantelit, hunaja ja sitruunamehu.
4. Lusikoi salsaa hedelmille ja marjoille. Tarjoile ja nauti.
Katso myös:
Marja-hedelmäsalaatti, Ruoka.fi
Hedelmä-marjakeitto, Ruoka.fi
Hedelmiä mantelikastikkeen kera, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous