Helpot sitruunapikkuleivät
Helpot ja maukkaat pikkuleivät syntyvät valmiista murotaikinasta ja sitruunatahnasta. Sokerikuorrutus tekee niistä juhlavan kimaltavat.
Ainekset
- 1 pkt pakastemurotaikinaa
- 2 dl erikoishienoa sokeria
- 2 dl lemon curdia
Valmistusohje
1. Kauli sulanut murotaikina levy noin neljä milliä paksuksi levyksi. Ota levystä pyöreällä muotilla (esimerkiksi juomalasin avulla) pikkuleipiä. Nosta ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paista 175-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia.
2. Kaada sokeri syvälle lautaselle ja pyörittele vielä lämpimät pikkuleivät hienossa sokerissa.
3. SIipaise puolet pikkuleivistä lemon curdilla ja paina päälle toinen pikkuleipä.
4. Kokoa täytetyt pikkuleivät kauniille lautaselle tarjolle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous