Reseptit

Hyvän aamun tuorepuuro

Tuorepuuron voi panna jo illalla valmistumaan jääkaappiin.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 dl Alku-puurohiutaleita (esim. Sadonkorjuu tai 3 kuidun)
  • 2 dl jogurttia tai maitoa
  • 1 raastettu tai kuutioitu kotimainen omena
  • 1 rkl ruokosokeria tai hunajaa
  • ripaus kanelia

Päälle

  • puolukoita ja mustikoita

Valmistusohje

 

1. Sekoita hiutaleet ja sokeri tai hunaja nesteeseen. Anna turvota 1–2 tuntia. Tai tee puuro jo illalla jääkaappiin tekeytymään. Lisää sekaan omena raasteena tai paloina. Ripottele pinnalle marjoja.

Katso myös:

Tuorepuuro puolukoista, Ruoka.fi

Marjaisa tuorepuuro, Ruoka.fi

Mustaherukkatuorepuuro, Kotiliesi.fi

X