Inkivääri-limettivaahto
Tämä jälkiruoka on todella nopea valmistaa. Siinä yhdistyvät limetin raikkaus, inkiväärin pieni takapotku ja kondensoidun maidon makeus.
Ainekset
- 2 dl kuohukermaa
- 1,5 dl kondensoitua maitoa
- 1 rkl raastettua inkivääriä
- 2 limetin mehu ja 1 kuori
- 2 rkl kookoslastuja
- 2 rkl hunajaa
Valmistusohje
1. Vaahdota kuohukerma löysäksi vaahdoksi.
2. Vispilöi varovasti joukkoon kondensoitu maito, inkivääri ja limetin mehu sekä raastettu kuori. Jaa seos annosmaljoihin ja nosta jääkaappiin tekeytymään 1–2 tunniksi.
3. Paahda kookoslastuja paistinpannulla niin, että ne saavat väriä.
4. Ripottele kookoslastut jälkiruokien pinnalle ja viimeistele hunajalla.
Katso myös:
Inkivääri-limebrûlée, Ruoka.fi
Sitruunamousse, Ruoka.fi
Inkiväärijäädyke ja karpalokastike, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous