Jogurttijäädyke
Jogurttijäädyke on marjojen kaveri. Voit tarjota jäädykkeen kokonaisten marjojen kanssa tai soseuttaa pakastemarjat kastikkeeksi sokerin kanssa.
Ainekset
- 4 dl turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia
- 1 luomusitruunan kuori ja mehu
- 2 dl vispikermaa
- 1 1/2 dl tomusokeria
- 1 tl vanljasokeria
Lisäksi
- marjoja
Valmistusohje
1. Raasta kuori hyvin pestystä sitruunasta. Puserra mehu kulhoon. Lisää joukkoon jogurtti ja puolet tomusokerista.
2. Vatkaa kerma, vaniljasokeri ja loput tomusokerista hyväksi vaahdoksi. Kääntele vaahto jogurtti-seokseen.
3. Kaada seos pieneen kakku- tai leipävuokaan. Voit myös pakastaa seoksen pienissä annosvuoissa.
4. Pane jäädyke pakastimeen ja anna jäätyä vähintään 4 tuntia. Ota jäädyke huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen tarjoamista. Koristele jäädyke marjoilla.
Jäädyke on viilentävän raikas jälkiruoka:
Kotiliesi.fi:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous