Kaali-tofuwokki
Kaalivokista saa hyvin kalsiumia. Sitä on tofussa ja vihreissä kaaleissa sekä jonkin verran myös linsseissä.
Ainekset
- 150 g tofua
- 150 g keräkaalia
- 50 g lehtikaalia
- 200 g parsakaalia
- 1/2-1 punainen chili
- pala inkivääriä
- 1 rkl öljyä
Marinadi
- 1 1/2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl öljyä
- 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
- 1 tl hunajaa
Lisäksi
- 1 dl linssejä
- 1 dl kvinoaa
- 1 rkl seesaminsiemeniä
Valmistusohje
1. Leikkaa tofu kuutioiksi. Tee marinadi, sekoita joukkoon tofukuutiot ja anna niiden maustua 1–2 tuntia.
2. Keitä kvinoa ja linssit erikseen pakkauksien ohjeiden mukaan. Suikaloi kerä- ja lehtikaalit. Jaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Silppua chili ja inkivääri. Valuta tofu marinadista. Säästä marinadi. Kuumenna öljy vokissa, lisää kaalit, inkivääri ja chili. Paista sekoitellen 3–4 minuuttia.
3. Nosta kasvikset pois vokista. Lisää öljyä ja paista tofu ruskeaksi. Kaada kaalit takaisin pannulle, lisää marinadi ja kuumenna. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Tarjoa kvinoan ja linssien kera.
Pikaiset vokit maistuvat aina:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous