Reseptit

Kahden kerroksen kiisseli

Tähän kiisseliin tulee kaksi herkullista kerrosta: kookos ja puolukka.
Teksti: Maarit Cederberg

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

kookoskiisseli:

  • 2 tölkkiä (yht. 4 dl) kookoskermaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rae merisuolaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl perunajauhoa +
  • 1 dl vettä

puolukkakiisseli:.

  • 4 dl puolukkamehua
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl perunajauhoa +
  • 1 dl vettä

Valmistusohje

Mittaa kattilaan kookoskerma, sokeri ja suola. Kuumenna kiehuvaksi. Suurusta veteen sekoitetulla perunajauholla sakeaksi. Jaa kiisseli lasien pohjalle.

Kuumenna puolukkamehu sokerin kanssa ja suurusta veteen sekoitetulla perunajauholla. Valuta varovasti laseihin kookoskiisselin päälle. Tarjoa kokonaisten marjojen kanssa.

X