Reseptit 21.4.2017

Kana-pistaasipähkinäpasta

Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Vesa Tyni

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Papuspagetissa on melko voimakas maku, joka toimii hienosti paahdetun pistaasipähkinän ja broilerin kera. Tämä pasta sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon

Ainekset

200 g gluteenitonta papuspagettia
300 g broilerinrintafileitä suikaleina
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
3 rkl oliiviöljyä
70 g pistaasipähkinöitä paahdettuina
1/2 ruukku basilikaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

2. Mausta fileesuikaleet suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja ruskista lihat.

3. Lisää rouhitut paahdetut pistaasipähkinät ja pyörittele ne lihojen joukkoon.

4. Valuta pasta ja annostele se lautasille. Lisää päälle broilerit ja viimeistele tuoreella basilikalla.

Kana ja pasta toimivat aina:

seesami-broileripasta

Seesami-broileripasta

broileri-pastasalaatti

Lämmin broileri-pastasalaatti

broileria ja pastaa toscanalaisittain

Broileria ja pastaa toscanalaisittain

Kotiliesi.fi: Chili-kanapasta

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi