Kananpoika-vihanneskeitto
Inkiväärin mausteisuus ja tuoreiden yrttien raikkaus ovat tämän kana-vihanneskeiton vastustamattoman maun takana. Ruokaisampaan versioon lisätään vielä keitettyä riisiä tai pastaa.
Ainekset
- 100 g purjoa tai sipulinvarsia
- 200 g kananpojan rintafileetä
- 1 rkl rypsiöljyä
- 150 g herneitä tai sokeriherneitä
- 50 g pinaattia tai nokkosta
- 50 g paksoita tai kiinankaalia
- 100 g parsakaalia
- 8 dl kanalientä (vähäsuolaista)
- 1 chili
- pala tuoretta inkivääriä
- 1 nippu persiljaa, basilikaa tai korianteria koristeluun
Valmistusohje
Inkivääri ja tuoreet yrtit tuovat kananpoika-vihanneskeittoon Aasian makuja.
1. Puhdista ja pilko vihannekset, poista chilistä siemenet ja viipaloi se, kuori ja raasta inkivääri.
2. Kuullota sipuli öljyssä, siirrä syrjään ja paista viipaloitu liha.
3. Lisää kaikki aineet kattilaan ja kypsennä viitisen minuuttia, tarkista maku ja koristele yrteillä.
Vihje: Voit lisätä keitettyä pastaa tai riisiä valmiiseen keittoon, jos haluat tukevampaa ruokaa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous