Reseptit

Kasvistartar

Kasvistartar tarjoillaan perinteisten paksujen blinien kanssa.

Teksti:
Kaisa Nieminen
Kuvat:
Kristiina Kurronen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1/2 punainen paprika
  • 1/2 keltainen paprika
  • 1 dl vihreitä kalamataoliiveja
  • 1 dl artisokansydämiä vedessä
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 rkl öljyä
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 rkl tuoretta basilikaa
  • 1 rkl lehtipersiljaa
  • 2 rkl pinjansiemeniä

Valmistusohje

Pese ja halkaise paprikat, ota siemenet pois ja kuutioi pieneksi. Valuta oliivit, artisokat ja aurinkokuivatut tomaatit ja hienonna ne pieneksi. Yhdistä ainekset. Lisää öljy, sitruunamehu, mustapippuri ja hienonnetut yrtit. Lisää lopuksi kuivalla pannulla paahdetut pinjansiemenet. Tarjoile kasvistartar blinien kanssa.

Katso myös:
Särkitartar, Ruoka.fi
Tonnikala-avokadotartar, Ruoka.fi
Limelohitartar, Kotiliesi.fi

 

X