24.4.2012

Kauraomenapaistosta ja vanilijajäätelöä

Teksti: Visa Nurmi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

3-4 hapahkoa omenaa (Granny Smith)
2.5 dl kaurahiutaleita
0.5 dl vehnäjauhoja
1 dl fariinisokeria
100 g voita
2 tl kanelia

Valmistusohje

Kuori omenat ja lohko ne tasaisen kokoisiksi. Levitä omenat uunivuokaan, annosastioiden tai rengasmuottien pohjalle. Ripottele pinnalle kanelia.

Sulata voi, lisää kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja fariinisokeri. Anna paistua 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia kunnes pinta on rapea ja kauniin ruskea.

Tarjoile hieman jäähtyneenä vaniljajäätelön kera.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi