Reseptit 24.7.2013

Korianterinen perunasalaatti

Teksti: Tiina Rantanen Kuvat: Kristiina Kurronen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 kg pienikokoisia uusia perunoita
1 ruukku rucolaa
2 varhaissipulia varsineen
0.5 dl silputtua korianteria

kastike:

1 dl oliiviöljyä
0.5 dl valkoista balsamicoa
1 rkl karkeaa dijon-sinappia
1 tl sokeria
ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Tarjoa korianterinen perunasalaatti esimerkiksi grillatun lihan lisäkkeenä argentiinalaiseen tapaan.

Harjaa uudet perunat ja keitä ne lähes kypsiksi reilulla merisuolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja anna perunoiden jäähtyä haaleiksi.

Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet. Kaada kastike perunoiden joukkoon.

Silppua sipuli varsineen. Hienonna korianteri. Sekoita perunat, sipulisilppu, rucola ja korianteri.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi