Reseptit

Korvapuustipallot

27.5.2019 Teksti: Matleena Lahti Kuvat: Tommi Tuomi / Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

30

Arvostelu

Näissä makeissa suupaloissa maistuu ihanasti korvapuusti. Gluteenittomat raakaleivonnaiset pyöräytetään pähkinöistä ja taateleista.

Ainekset

Korvapuustipallot:

200 g erilaisia pähkinöitä (esim. hassel-, cashew-, saksan-)
200 g kivettömiä taateleita
100 g mantelijauhetta
1 tl kardemummaa
1/2 tl kanelia
1/4 tl suolaa

Koristeluun:

manteijauhetta
kanelia

Valmistusohje

1. Pane kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja hienonna tasaiseksi, tarttuvaksi muruksi.

2. Ota seoksesta ruokalusikallisia ja pyörittele palloiksi käsin.

3. Kierittele pallot lopuksi manteli- ja kanelijauheessa.