Reseptit

Korvapuustipallot

Näissä makeissa suupaloissa maistuu ihanasti korvapuusti. Gluteenittomat raakaleivonnaiset pyöräytetään pähkinöistä ja taateleista.

Teksti:
Matleena Lahti
Kuvat:
Tommi Tuomi / Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

30

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Korvapuustipallot:

  • 200 g erilaisia pähkinöitä (esim. hassel-, cashew-, saksan-)
  • 200 g kivettömiä taateleita
  • 100 g mantelijauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 1/2 tl kanelia
  • 1/4 tl suolaa

Koristeluun:

  • manteijauhetta
  • kanelia

Valmistusohje

1. Pane kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja hienonna tasaiseksi, tarttuvaksi muruksi.

2. Ota seoksesta ruokalusikallisia ja pyörittele palloiksi käsin.

3. Kierittele pallot lopuksi manteli- ja kanelijauheessa.

X