Korvapuustipallot
Näissä makeissa suupaloissa maistuu ihanasti korvapuusti. Gluteenittomat raakaleivonnaiset pyöräytetään pähkinöistä ja taateleista.
Ainekset
Korvapuustipallot:
- 200 g erilaisia pähkinöitä (esim. hassel-, cashew-, saksan-)
- 200 g kivettömiä taateleita
- 100 g mantelijauhetta
- 1 tl kardemummaa
- 1/2 tl kanelia
- 1/4 tl suolaa
Koristeluun:
- manteijauhetta
- kanelia
Valmistusohje
1. Pane kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja hienonna tasaiseksi, tarttuvaksi muruksi.
2. Ota seoksesta ruokalusikallisia ja pyörittele palloiksi käsin.
3. Kierittele pallot lopuksi manteli- ja kanelijauheessa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous