c
Reseptit

Kuorrutetut kesäkurpitsaviipaleet

25.8.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jorma Marstio/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Kuorrutetut kesäkurpitsaviipaleet maistuvat kylminä ja lämpiminä.

Ainekset

1-2 solakkaa kesäkurpitsaa
suolaa
pippuria
oreganoa
parmesaaniraastetta
korppujauhoa

Valmistusohje

 

Leikkaa 1–2 solakkaa kesäkurpitsaa viipaleiksi.

Paista viipaleet öljytyllä pannulla nopeasti ruskeapilkkuisiksi.

Nosta uunivuokaan ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Ripottele päälle keko parmesaanikorppujauhoseosta. Ruskista nopeasti grillivastusten alla.

Katso myös:

Kesäkurpitsakääryleet ja pastakastike

Välimerelliset täytetyt kesäkurpitsat

Kotilieisi.fi: Kesäkurpitsarisotto

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme