Lettupizzat
Lettupizzat ovat apu akuuttiin pizzanhimoon. Suuret räiskäleet sopivat hyvin nopeaksi pizzapohjaksi. Käytä räiskäleitä pizzapohjina ja täytä makusi mukaan.
Ainekset
Lettupizzat:
- 4 isoa räiskälettä (n. 1⁄2 lettutaikina-annos)
- 4 rkl pestokastiketta
- 8 viipaletta parmankinkkua
- 2 palloa mozzarellajuustoa
- 1 dl vihreitä oliiveja
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 1 dl tuoretta basilikaa
Valmistusohje
Lettupizzat tehdään näin:
1. Tee ensin lettutaikina.
2. Paista räiskäleet ja nosta ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
3. Sivele räiskäleiden pinta pestokastikkeella ja asettele päälle parmankinkkuviipaleet.
4. Revi päälle mozzarellat ja lisää myös oliivit.
5. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
6. Viimeistele kirsikkatomaateilla ja basilikalla.
Katso myös: Pizzaletut chorizotäytteellä
Katso myös Kotiliesi.fi: Juustoiset juuresletut
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous