Melonisorbetti
Melonisorbetti on superhelppo tehdä ja viilentää ihanasti kesäpäivänä. Lisää mausteeksi sitruunaa ja minttua, nam!
Ainekset
Melonisorbetti
- 1 kg vesimelonia kuorittuna
- 1 1/2 dl glukoosisiirappia
- 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 2 dl ranskankermaa
- 1 ruukku tuoretta minttua
Valmistusohje
Melonisorbetti tehdään helposti näin:
1. Mittaa meloni tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.
2. Lisää muut aineet ja anna koneen pyöriä, niin että seos on tasaista.
3. Kaada sorbetti pitkänomaiseen vuokaan tai annosvuokiin ja pakasta vähintään 6 tuntia mieluiten yön yli.
4. Ota melonisorbetti pehmenemään noin 20 minuuttia ennen tarjoilua.
Katso myös: Helpot meloni-mojitomehujäät
Katso myös Kotiliesi.fi: Vesimeloni-kiivijäätelötikut
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous