Reseptit

Mustaherukka-raejuustorahka

Jälkiruoka mahtuu myös laihduttajan ruokavalioon. Esimerkiksi tämä mustaherukka-raejuustorahka on proteiinipitoinen ja kevyt vaihtoehto herkutteluun

Teksti:
Anna Kara
Kuvat:
Kari Hautala

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mustaherukka-raejuustorahka

  • 250 g maitorahkaa
  • 3 rkl rasvatonta maitoa
  • 3 rkl tomusokeria
  • 250 g raejuustoa
  • 4 dl mustaherukoita

Valmistusohje

Mustaherukka-raejuustorahka valmistuu näin helposti: 

1. Sekoita kulhossa rahka ja maito notkeaksi. Mausta tomusokerilla.

2. Sekoita joukkoon raejuusto ja nostele seos kerroksittain annoskulhoihin mustaherukoiden kanssa.

Vinkki: tomusokerin sijaan voit käyttää myös juoksevaa hunajaa.

Katso myös: Raidallinen rahka-vadelmaherkku

Katso myös Kotiliesi.fi: Rahka sopii jälkiruokaan, vanukkaaseen ja mousseen – tässä herkulliset ohjeet

X