Mustaherukka-raejuustorahka
Jälkiruoka mahtuu myös laihduttajan ruokavalioon. Esimerkiksi tämä mustaherukka-raejuustorahka on proteiinipitoinen ja kevyt vaihtoehto herkutteluun
Ainekset
Mustaherukka-raejuustorahka
- 250 g maitorahkaa
- 3 rkl rasvatonta maitoa
- 3 rkl tomusokeria
- 250 g raejuustoa
- 4 dl mustaherukoita
Valmistusohje
Mustaherukka-raejuustorahka valmistuu näin helposti:
1. Sekoita kulhossa rahka ja maito notkeaksi. Mausta tomusokerilla.
2. Sekoita joukkoon raejuusto ja nostele seos kerroksittain annoskulhoihin mustaherukoiden kanssa.
Vinkki: tomusokerin sijaan voit käyttää myös juoksevaa hunajaa.
Katso myös: Raidallinen rahka-vadelmaherkku
Katso myös Kotiliesi.fi: Rahka sopii jälkiruokaan, vanukkaaseen ja mousseen – tässä herkulliset ohjeet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous