Parmesaani-hernepasta
Parmesaani-hernepasta on helpointa ja maukkainta pikaruokaa ikinä. Jos sinulla ei ole tuoreherneitä, pastaan sopivat myös pakasteherneet.
Ainekset
Parmesaani-hernepasta:
- 400 g tagliatelle-nauhapastaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- tilkka valkoviiniä
- 400 g tuoreita herneitä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 tl raastettua sitruunan kuorta
- 100 g parmesaanijuustoa raastettuna
- 3 rkl kurpitsansiemeniä paahdettuna
Valmistusohje
1. Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Lisää valkoviini ja kiehauta. Lisää sitten herneet ja mausta suolalla ja mustapippurilla sekä sitruunan kuoriraasteella.
3. Lisää kuuma valutettu pasta paistinpannulle ja kääntele ainekset nopeasti sekaisin. Älä enää kypsennä pastaa, ettei se muutu tahmean pehmeäksi.
4. Jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle runsaasti parmesaania. Viimeistele paahdetuilla kurpitsansiemenillä.
Kommentit
Kyllä kannatti testata 🙂
Kommentit
Kyllä kannatti testata 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous