Pihlajanmarja-suklaatorttu
Syksyistä luontoa värittävät pihlajanmarjat koristavat myös suklaatorttua. Tarjoile valmista kakkua puolukkakastikkeen kera.
Ainekset
- 2 munaa
- 1.5 dl sokeria
- 150 g voita
- 150 g tummaa suklaata
- 1 dl pihlajanmarjahyytelöä
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Valmistusohje
Vaahdota munat ja sokeri. Sulata voi ja suklaa mikrossa tai kattilassa miedolla lämmöllä. Kaada suklaasula vatkaten vaahdon joukkoon. Lisää pihlajanmarjahyytelö sekä jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Kumoa taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 40 minuuttia.
Kumoa vadille ja tarjoa jääkarpaloiden, tomusokerin ja puolukkakastikkeen kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous