Possuvartaat thaimaalaisittain
Thaimaalaisittain valmistetut possuvartaat ovat grillijuhlien suosikkiruokaa.
Ainekset
- 400 g porsaan ulkofileetä
Marinadi
- 0.5 dl kookoskermaa
- 1 rkl sokeria
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl gari- tai kurkumajauhetta
- 1 rkl sitruunaruohon vartta hienonnettuna
- 1 tl tuoretta galangal-juurta kuorittuna ja hienonnettuna
- 0.5 tl suolaa
Valmistusohje
1. Leikkaa liha poikkisyin 3 cm leveiksi ja 10 cm pitkiksi suikaleiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään, lisää lihasuikaleet ja anna marinoitua pari tuntia.
2. Pujota lihasuikaleet vedessä liotettuihin puuvartaisiin. Grillaa tai paahda vartaat uunissa ritilän päällä kullanruskeiksi. Tarjoile kurkkusalaatin ja satay-kastikkeen kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous