Vihersimpukat
Vihersimpukat ovat mainio tarjottava kevään juhliin. Simpukat tarjoillaan vieraiden saapuessa kuohuviinilasillisen saattelemana.
Ainekset
- 30 kpl (noin 1 kg) pakastevihersimpukoita puolikkaassa kuoressa
Kuorrutus:
- 150 g raastettua parmesaania
- 3 rkl korppujauhoja
- 4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
- 2 tl cayennepippuria
- 1 tl sahramia
- 2 tl mustapippuria
- 1 1/2 dl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Sulata simpukat ja lado ne uunipellille kuorenpuolikkaissaan. Yhdistä kaikki kuorrutuksen aineet keskenään ja jaa seos simpukoiden pinnalle.
2. Paista 225-asteisessa uunissa noin 6–8 minuttia tai kunnes kuorrutus muuttuu kauniin kullanruskeaksi.
3. Tarjoile simpukat kuohuviinilasillisen kera cocktailpalana.
Lisää herkkuja simpukoista:
Kotiliesi.fi: Vihersimpukat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous