Rapeat broccolinit
Ohutvartiset parsakaalit eli broccolinit paahtuvat uunissa rapeiksi. Yrteillä ja valkosipulilla maustettu leipäkuorrute tekee ruosta täydellisen.
Ainekset
Hapanleipäkuorrutus:
- 2-3 palaa hapanleipää
- 1 rkl öljyä
- 2 tl dijoninsinappia
- 2 valkosipulinkynttä
- 20 basilikanlehteä
- 1/2 tl suolaa
- 1 kananmuna
- 1 sitruunan raastettu kuori
Broccolinit:
- 400 g broccolinia
Valmistusohje
1. Pane uuni 200-asteeseen. Asettele broccolinit leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille.
2. Laita kuorrutuksen kaikki muut aineet paitsi kananmuna tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja jauha seos rouheiseksi. Lisää kananmuna sekä sitruunan kuori ja pyöräytä konetta muutaman kerran niin, että ne sekoittuvat tasaisesti joukkoon. Hiero kuorrutus broccolinien pintaan.
3. Laita uuniin 10 minuutiksi kunnes pinta on kauniin ruskea ja broccolinit al dente eli puolikypsiä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous