Reseptit

Key lime pie

8.5.2012 Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kondensoitu maito on aidon Key lime pien tärkein ainesosa.

Ainekset

pohja

300 g Digestive-keksejä
75 g voita
1 rkl sokeria

Täyte

1 purkillinen kondensoitua maitoa
4 keltuaista
3 limetin mehu
1 tl limetin kuoriraastetta

Valmistusohje

1. Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita voisula ja sokeri keksimurskaan. Painele seos torttuvuoan pohjalle ja reunoille. Paista 160-asteisessa uunissa 12 minuuttia.

2. Sekoita keltuaiset, limetin mehu ja limetin kuori purkilliseen kondensoitua maitoa. Kaada seos jäähtyneelle pohjalle ja kypsennä 15 minuuttia. Anna tortun jähmettyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *