Reseptit

Siikapallerot

3.8.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

graavattua siikaa hienonnettuna
maustamatonta tuorejuustoa
sitruunamehua
tilli- ja ruohosipulisilppua

Valmistusohje

Ripottele siikapallojen pinnalle silputtua tilliä ja ruohosipulia. Tarjottavat pysyvät pitkään kylminä, kun panet vadit pöytään kylmävaraajien päälle.

1. Graavattua siikaa hienonnettuna, maustamatonta tuorejuustoa ja sitruunamehua.

2. Pinnalle tilli- ja ruohosipulisilppua.

Katso myös:

Graavisiika-kurkkutartar, Ruoka.fi

Siikasalaatti ja hernekastiketta, Ruoka.fi

Siikamousse, Kotiliesi.fi