3.4.2014

Sillileivät

Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Ainekset

3-4 keitettyä munaa
25 g kevytlevitettä
8 täysjyväruisleipäviipaletta
1 punasipuli
4 keitettyä pientä perunaa
4 matjessillifileetä
1 dl ranskankermaa
1/2 nippua ruohosipulia

Valmistusohje

Sillileivät ovat mainio huikopalaja legendaarista vappuruokaa.

1. Kuori ja hienonna munat. Sekoita munat ja kevytlevite keskenään. Voitele leipäviipaleet seoksella.

2. Kuori ja suikaloi punasipuli. Viipaloi perunat sekä sillifileet.

3. Levitä sipulisuikaleet sekä peruna- ja silliviipaleet leiville. Nosta kullekin leivälle ruokalusikallinen kermaviiliä ja ripottele hienonnettua ruohosipulia koristeeksi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *