Reseptit

Sitruunakiisseli

3.5.2012 Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

10

Arvostelu

Ainekset

8 dl vettä
1½-2 dl sokeria
4 rkl perunajauhoja
2 munaa
2 sitruunaa

Lisäksi:

vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta

Valmistusohje

Sekoita kattilassa kylmä vesi, sokeri, perunajauhot ja munat keskenään. Kuumenna seosta koko ajan huolellisesti hämmentäen, kunnes se sakenee, mutta älä päästä sitä kiehumaan. Lisää hyvin pestyjen sitruunoiden raastettu kuori sekä sitruunoista puristettu mehu. Sekoita hyvin.

Tarjoa jäähtynyt kiisseli vaahdoksi vatkatun vanilliinikastikkeen kanssa.

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi